Siilinjärvi » Terveyspalvelut » Mielenvireyspalvelut » Vertaistukitoiminta

Vertaistukitoiminta

Siilinjärvellä mielenterveyskuntoutujien vertaistukitoimintaa järjestää Siilinjärven Virkistys ry.

Sähköposti:
virkkula@dnainternet.net

Toimintaan sisältyy vertaistukitoimintaa, erilaisia ryhmiä, retkiä ja kahtena päivänä viikossa tarjotaan omakustannushintaan lounas.
Ohessa muutama kuva Virkistyksen  toiminnasta.

Siilinjärven Virkistys ry. järjestää vertaistukitoimintaa myös Vuorelassa asuville kuntoutujille. Syys- ja talvikautena pelataan Vuorelan ala-asteella maanantaisin lentopalloa. Keskiviikoisin ympäri vuoden kokoonnutaan Vuorelan srk.talolle  Monitoimiryhmään. Kesälomaa pidämme kuitenkin tämänkin ryhmän osalta Juhannuksesta heinäkuun loppuun.  Ryhmien kokoontumisajat löytyvät alla esitetystä Virkistyksen viikko-ohjelmasta. 

Virkistys toimii  Siilinjärven ydinkeskustassa Fontanella- kylpylän vastapäätä. Virkistyksen syyskauden toiminta on alkanut ja ryhmät toimivat viikko-ohjelman mukaisesti. Tutustu tästä linkistä Virkistys ry:n
vuoden 2018 viikko-ohjelmaan.

Kevät on jo pitkällä ja Virkistyksen kevään ja kesänkin retkikohteet ovat varmistuneet ja osaan on jo mahdollisuus ilmoittautua mukaan. Perinteinen Ruokoniemen retkipäivä järjestettiin to. 24.5. Päivän retki Sotkamoon on ohjelmassa ti. 19.6. Loppukesällä lähdemme vielä kahden päivän kesäretkelle Kemiin.  Tervetuloa mukaan retkille!

Ajankohtaista tiedotettavaa: Kesäliikuntaryhmä aloittaa toimintansa torstaina 17.5 klo 14.00 - 16.00 Ahmon urheilualueella. Siellä pelataan tennistä ja petanqueta ja voidaan pelata myös suosittua frisbeegolfia urheilualuetta ympäröivällä radalla. Kesäliikuntaryhmä kokoontuu joka torstai samaan aikaan elokuun loppuun saakka.

Loma-ajat Virkistys ry:n toiminnassa vuonna 2018

Hiihtoloma maaliskuussa (koululaisten lomaviikko)
Kesäloma juhannuksesta heinäkuun loppuun
Syysloma lokakuussa (koululaisten lomaviikko)
Joululoma Joulujuhlasta tammikuun ensimmäiseen arkipäivään

Hyvää kevään aikaa kaikille ja tervetuloa mukaan Virkistyksen toimintaan!


 


 

Yhteystiedot

Siilinjärven Virkistys ry
Kuiluntie 3 B, 2. krs.
71800 Siilinjärvi

Riitta Korhonen
Puheenjohtaja
puh.  044 210 3330

Esko Kuronen
Varapuheenjohtaja
puh. 044 210 3339

Tuula Pitkänen
Sihteeri
puh. 040 542 2413