Po1nt

Siilinjärven kunta on aktiivisesti mukana Savon nuorisotiedotus–hankkeessa, joka on Kuopion kaupungin hallinnoima 22 kunnan yhteinen kolmivuotinen hanke.

Hankkeen pääasiallisena tavoitteena on saada Savon alueelle yhtenäinen, kattava ja hyvin nuoria tavoittava nuorisotiedotusverkosto.Palvelun myötä alueen nuorille tarjotaan tasa-arvoiset nuorten tieto- ja neuvontapalvelut asuinpaikasta riippumatta. Hanke on järjestänyt myös koulutusta Savon nuorisotyöntekijöille nuorten tieto- ja neuvontapalveluista.

Hankkeen myötä nuorille on avattu uusi Po1nt-nuorten portaali. Sivusto kertoo Savon alueen kuntien nuorten elämään vaikuttavista tapahtumista, uutisista, opiskelusta ja työelämästä. Sivustolle on nuorilla mahdollisuus tuottaa juttuja, kuvia, videoita ja musiikkia. Myös kuvien ja videoiden kommentointi onnistuu.

Po1nt - Nuorten portaalin sisällöstä vastaavat hankkeessa mukana olevien kuntien nuorisotyöntekijät sekä alueen nuoret. Portaalin sisältöä päivitetään ja kehitetään jatkuvasti nuorten toiveiden mukaisiksi. Nuorilla on lisäksi mahdollisuus kysyä neuvoja Kysy -palvelun kautta. Kysymyksiin vastataan lyhyen ajan kuluessa.

Savon nuorisotiedotushanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto (ESR) sekä Pohjois- ja Etelä-Savon Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY).

Yhteystiedot

Tiia Pykäläinen
erityisnuoriso-ohjaaja
puh. 044 740 1146

Sähköposti:etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi