Avainpantti

Tekniset palvelut on vaihtanut venelaitureiden sekä veneiden talvisäilytyspaikan porttien lukot ja ottanut venepaikkojen vuokrauksessa  käyttöön avainpantit.

Vanhan ura-avaimen patentti on vanhentunut pari vuotta sitten. Siitä syystä laitureilla kuin myös talvisäilytyspaikoilla on liikkunut vieraita ihmisiä, jotka ovat ilmeisesti teettäneet omia avaimia. Myös avainten palauttamisessa on ilmennyt ongelmia.

Vuokralaisille lähetetään avainpantista (40,00 €) lasku kotiin. Esittämällä kuitin maksetusta laskusta voi hakea uuden avaimen tekniseltä palvelualueelta. Uusi avain täytyy kuitata.

Talvisäilytysalueen portin avain täytyy palauttaa kesäkuun alkuun mennessä. Vuokralaisille, joilla ei ole laituripaikkaa, palautetaan panttimaksu heidän antamalle tilille. Vuokralaisille, joilla on myös laituripaikka, vaihdetaan talvisäilytyspaikan portin avain laituriportin avaimeen. Laituripaikan avain on vuokralaisen käytössä niin kauan, kun vuokrasuhde kestää. Kun vuokrasuhde loppuu, palautetaan avainpantti vuokralaisen antamalle tilille.

Teknisen lautakunnan päätös em asiasta.

Yhteystiedot

toimistosihteeri
Pille Somer
puh. 044 740 1505

sähköposti:
etunimi.sukunimi@siilinjarvi.fi

käyntiosoite:
Oppipojantie 4
71800 Siilinjärvi