Siilinjärvi » 2017-10-16-hotellihanke-vireilla-Siilinjarvi

16.10.2017 | Hotellihanke vireille Siilinjärven keskustaan

Siilinjärven kunta ja SportHotel Kuopio Oy ovat käynnistämässä hanketta uuden huoneistohotellin rakentamiseksi Virkistyskylpylä Fontanellan yhteyteen. Asiaa koskeva aiesopimus allekirjoitettiin osapuolten kesken perjantaina 13.10.2017.

Alueella on voimassaoleva asemakaava, mikä mahdollistaa nopeankin rakentamisen. Uuteen hotellirakennukseen on alustavasti suunniteltu rakennettavaksi kaksi alimmaista kerrosta liiketiloiksi, 3–4 kerrosta huoneistohotellihuoneita ja ylimmäksi kaksi kerrosta asuntoja. Erityisesti paikalliset yritykset ovat toivoneet uutta hotellia. Hankkeen uskotaan tukevan myös kylpyläpalvelujen ja muiden vapaa-ajanpalvelujen myyntiä.

Uudet omistusasuntojen asukkaat pääsevät nauttimaan Fontanellan palveluista suoraan kotiovelta. Hissillä pääsee alakertaan keilaamaan, uimaan tai vaikka vesijumppaan – pyyhe kainaloon ja menoksi. Fontanellassa on paljon ohjattuja liikuntaryhmiä ja hyvä kuntosali. Tämä on sitä hyvinvointiasumista parhaimmillaan. Lisäksi alueen kaikki palvelut, marketit ja liikkeet ovat aivan vieressä.

Majoituksen osalta huoneistohotelli tulee tarjoamaan matkailijoille monipuoliset palvelut Fontanellassa. Viihdykettä löytyy koko perheelle: mm. keilaus, aaltoaltaat, pienten altaat, kuntosali ja hyvä ravintola. Keskeinen sijainti Siilinjärvellä ja 5-tien läheisyys ovat tärkeitä asioita huoneistohotellin toiminnan kannalta. Nykyajan matkailijat arvostavat tämän tyyppistä palvelukokonaisuutta.

Lisätietoja:
Siilinjärven kunta, kunnanjohtaja Vesa Lötjönen, puh 044 7401101
Sporthotel Kuopio Oy, toimitusjohtaja Heikki Korhonen, puh 0500 381018
kmp/tk